Eerste bezoek als nieuwe patiënt

Wanneer u besluit patiënt bij tandartsenpraktijk Peerdeman te worden, vragen wij u en eventuele andere familieleden, zichzelf  aan te melden. Dit kan telefonisch of via onze website.
Nadat u zich  via de website heeft ingeschreven zal u door ons benaderd worden voor het plannen van een intake afspraak. Bij een telefonische aanmelding zal indien gewenst direct een afspraak ingepland worden.

Doel

Het doel van de intake afspraak is het begin van een vertrouwensband tussen u en de praktijk en daarbij uw wensen, eventuele problemen op tandheelkundig gebied en uw actuele gebitssituatie in kaart te brengen en, indien nodig, een behandelplan op te stellen.

Inschrijving

Een inschrijving verloopt als volgt:
als eerste wordt u gevraagd een medische anamneselijst in te vullen als u dat nog niet heeft gedaan. Deze lijst bevat vragen over uw algehele gezondheid. De tandarts zal deze lijst samen met u doornemen.

Er zal tijdens het eerste bezoek worden gevraagd naar uw wensen, klachten en uw eigen indruk van uw gebit. Ook uw tandheelkundige voorgeschiedenis komt aan bod.

Na het mondonderzoek zullen, indien nodig, twee digitale röntgenfoto’s worden gemaakt van de linker- en rechterkant van uw tandboog, de zogenaamde bitewing foto’s.
Indien u foto’s van uw oude tandarts mee heeft, of naar ons heeft laten opsturen, die minder dan twee jaar oud zijn, kunnen deze ook gebruikt worden.

Als de tandarts  het nodig vindt zal er iom u een OPT (een grote overzichtsfoto) gemaakt worden waarop alle tanden, wortels, de kaak en de kaakgewrichten staan. Deze foto zal met u worden besproken.

Op grond van alle verzamelde gegevens stelt de tandarts een diagnose en maakt met u, indien nodig, een behandelplan. Als het behandelplan uitgebreid is, wordt er indien gewenst een nieuwe afspraak gemaakt om dit met u te bespreken. Alle opties zullen dan met u worden doorgenomen. Desgewenst kan er een kostenbegroting worden meegegeven of worden toegestuurd.

We zien er naar uit om binnenkort kennis met u te maken!