Onze praktijk

Tandartsenpraktijk Peerdeman is vanaf 1983 eerst in Leiden en vanaf 2005 in Leiderdorp gevestigd. Theo Peerdeman als (tandarts) runde samen met zijn vrouw Nel de praktijk in de vorm van een maatschap totdat Theo in augustus 2015, na een kort ziekbed, plotseling kwam te overlijden. Hij was een lieve en zeer bekwame tandarts en samen met zijn rechterhand Nel, hebben zij de praktijk de afgelopen 32 jaar gemaakt tot hoe deze nu is op de Dijkgravenlaan.

Ondanks dit vreselijke gemis zal de praktijk worden voortgezet onder leiding van Nel Peerdeman.

Het tandheelkundig team staat vol goede moed voor u klaar om de tandheelkundige zorg, met de kwaliteit die u van ons gewend bent, te continueren.

Wij hebben een prettige praktijk die gemakkelijk bereikbaar is en beschikt over ruime en gratis parkeergelegenheid.

Tevens beschikken we over een moderne praktijk-inrichting en apparatuur naar de nieuwste inzichten en regels, waarmee we uw tandheelkundige behandeling zo goed mogelijk zullen proberen af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behandelbehoeften.

Preventieve tandheelkunde

Ons uitgangspunt is preventieve tandheelkunde. Er zal veel aandacht worden besteed aan het goed onderhouden van uw gebit en het tandvlees. Een gezonde mond geeft tenslotte weinig klachten en veel plezier.

We hopen een langdurige relatie met u als patiënt op te bouwen door goed naar uw wensen te luisteren en u regelmatig op controle te zien.
Wij adviseren u om uw kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, zo kan uw kind alvast aan de omgeving wennen. Vanaf 2,5 jaar wordt bij de kinderen spelenderwijs de controle gedaan middels het tellen van de tanden. Tevens kan de tandarts u dan al adviezen geven over voeding en het poetsen.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht, zoals:

  • algemene tandheelkunde door onze tandartsen.
  • prothetische behandelingen door onze tandartsen.
  • endodontische behandelingen door onze tandartsen.
  • parodontale behandelingen door onze mondhygiënist(e).
  • esthetische behandelingen door onze tandartsen.
  • kindertandheelkunde door onze tandartsen en ondersteunend personeel.
  • preventieve behandelingen door onze preventie-assistent(e) en mondhygiënist(e).